Intro til intuisjon - lær å bruke din intuisjon

På én time lærer du hvordan intuisjonen snakker til deg, når du kan bruke den og hvordan du kan stole på den. Jeg er Susanne og guider deg gjennom onlinekurset "Intro til Intuisjon". 

Alle har en intuisjon. Vi bruker nemlig intuisjonen hele tiden, vi er bare ikke vant til å lytte til og stole på den. Den blir mer som en hobby. Men jo mer bevisst du er på din intuisjon, jo sterkere blir verktøyet ditt. Intuisjonen hjelper oss i alt fra store valg i livet til vanlige hverdagssituasjoner. Intuisjon, magefølelse eller indre stemme - kjært barn har mange navn. Intuisjon er et verktøy du kan bruke når du ikke kan lene deg på kunnskap og erfaring. 

Hva du får i kurset:

  • Lære hvorfor intuisjon er viktig
  • Lære når du kan bruke din intuisjon
  • Lære om intuisjon i hverdagen 
  • Lære om intuisjon i personlige valg
  • Lære å bruke intuisjonen bevisst
  • Lære hva som hindrer deg i å lytte til intuisjonen
  • Lære hva kunnskap og erfaring har med intuisjon å gjøre

I tillegg får du 3 praktiske øvelser der du kan begynne allerede nå å bli kjent med dine intuitive evner. Kurset varer ca. én time og du kan starte og stoppe modulene når du vil. 


Hvem passer kurset for?

Kurset "Intro til intuisjon" passer for deg som er klar for en endring og er nysgjerrig på intuisjon. Du har allerede noe erfaring med å bruke intuisjonen - eller ingen, det spiller ingen rolle. Kanskje står du i en situasjon der du har prøvd "alt" - det føles ihvertfall sånn, men ingenting kjennes riktig og du vet ikke helt hvor du skal ta veien. Det kan være i kjærlighetslivet, i arbeidslivet eller andre livsendringer. Eller kanskje du har fokus på selvutvikling og spirituell utvikling for å komme mer i kontakt med hvem du er? Kjenner du deg igjen? Uansett, du er hjertelig velkommen til å lære mer om intuisjon. 

Litt om meg: 

Mitt navn er Susanne og jeg er intuitiv og klarsynt og bruker disse evnene som coach til å bedre forstå deg og din situasjon. I onlinekurset "Intro til intuisjon" lærer jeg deg hvordan du selv kan bli bedre kjent med dine intuitive evner. Intuisjon, magefølelse eller indre stemme - kjært barn har mange navn. Uansett, intuisjon er en fantastisk kunnskapskilde jeg unner alle å bli kjent med. 

 

Jeg gleder meg til å lære deg mer om deg selv og din intuisjon. Kurset ligger klart og du kan starte allerede nå. Velkommen!


PRAKTISKE OPPGAVER

 

På slutten av kurset får du tilsendt en pdf med de praktiske oppgavene du får i kurset. Disse kan du øve på hjemme og trene opp dine intuitive evner hver dag. Gjennom å gjøre disse øvelsene vil du bli bedre kjent med deg selv og hvordan dine tanker og følelser styrer deg. Ved å bli bevisst dette åpner du opp for en klarere intuitiv tilnærming til livet. Er du klar for kurs? 

FACEBOOK-GRUPPE

 

Etter endt kurs får du mulighet til å bli med i en Facebook-gruppe der vi deler erfaringer og spørsmål rundt intuisjon. Det kan være utfordrende å lære seg intuisjon helt på egenhand, derfor inviterer jeg alle kursdeltakere med inn i en felles gruppe. Gruppen er lukket og det er bare medlemmer og jeg som kan se innholdet. Er du klar for å lære mer om din intuisjon? Klar for å starte kurset? Let's go!