Fri fra avhengighet

Mennesker er mønster orientert og går lett på autopilot. Så lenge det er en balanse i hele livet fungerer vi godt. Det er når noe blir for overdrevent, og vi blir hektet slik at vi mister valgfriheten og bare "MÅ HA LITT TIL " at vi er avhengige på en destruktiv og skadelig måte. Er du hektet på sukker, mat, snus, nikotin, alkohol, spill, shopping, rydding, perfeksjonisme eller kanskje du er medavhengig av en annen person?

Da er dette kurset for deg.

Hvem passer kurset for?

Kurset Fri fra avhengighet passer for deg som føler at du ikke lever livet ditt slik du hadde sett for deg eller drømt om. Du som føler at noe eller noen holder deg tilbake og hindrer din utvikling. Du som kjenner at du har mistet energien og gleden for livet, der fokuset er i stor grad rettes mot en avhengighet. 

Som nevnt innledningsvis så kan det være nesten alt mulig vi er avhengig av.

 

Vi tilbyr et opplegg og et program der du skal få lære selv støtte, beskyttelse og full kontakt med din høyeste bevissthet for egen kontroll, makt og frihet.

 

Du gjennomgår en transformasjonsprosess der du gjør om avhengigheten til noe nytt som er positivt og godt for hele deg og de rundt deg

 Avhengighet er veldig vanlig og vi har alle på et eller annet tidspunkt i livet opplevd å være avhengig av noe eller noen. 

De vanligste avhengighetene er, alkohol, tobakk, narkotika, gambling, shopping, sex, mat, videospill, internett og jobb. Men det er også mange mørketall rundt dette med emosjonell avhengighet, der det oppstår en emosjonelt skadelig ubalanse mellom relasjoner, såkalt Codependency. 

Hva du får i kurset:

Behovet for å være fri, levende og hel er absolutt. Utvikling er alltid mulig, uansett nivå. Dette kurset er eutentisk fra hjertet, og du sikres kunnskap både fra et helhetlig (body/mind) og spirituelt nivå. 

Bonus 1: 

Du sikrer deg livslang tilgang til lydfiler, videoer, tekst om ulike verktøy, teknikker og øvelser tilpasset din situasjon og utfordring. 

Bonus 2:

Du får også en personlig 1-1 samtale (60 minutter), med Linda eller Susanne

Vi byr på: Blant annet, Cord cutting, meditasjon, hypnose, tidslinje healing

 


Kartlegging av din situasjon

 

Før du starter kurset får du tilsendt et kartleggings skjema, der vi kartlegger din utfordring slik at vi kan tilpasse kurset etter dine behov.  

Litt om oss

Mitt navn er Susanne og jeg er intuitiv og klarsynt og bruker disse evnene som coach til å bedre forstå deg og din situasjon. Jeg har i dette kurset særlig erfaring og fokus på emosjonell avhengighet, Codependency og det å jobbe med det indre barnet i deg. 

 

Linda er psykoterapeut, mental trener og pedagog. Innen psykoterapi er det gestaltterapi og hypnose/NLP som er Lindas favoritter av det som virker best i arbeidet med å hjelpe kursdeltagere til endring, transformasjon og ønsket mål.

 

Vi gleder oss til å lære deg mer om deg selv og din indre kraft.

Kurset ligger klart og du kan starte allerede nå. Velkommen!


Facebook gruppe

Det kan være utfordrende å jobbe med avhengighet helt på egenhånd, derfor inviterer vi alle kursdeltagerne inn i en feller gruppe. Igjennom hele kurset og 90 dager etter kurs, får du mulighet til å bli med i en Facebook-gruppe "Fri fra avhengighet" der vi deler erfaringer og spørsmål rundt avhengighet. Hver 14 dag går vi live i gruppen og deler tips og råd spesielt rettet mot din utfordring. 

Gruppen er lukket og det er bare medlemmene og vi psykoterapeut Linda og jeg, Susanne (spirituell veileder) som kan se innholdet. Er du klar til å bli fri fra din avhengighet? Vi gleder oss til å hjelpe deg.