Onlinekurs

Til vanlig har jeg fokus på én til én samtaler. Der jeg, med mine intuitive evner, hjelper deg til å finne løsninger på dine utfordringer og til å se din vei videre. Nå tilbyr jeg i tillegg onlinekurs i intuisjon. Her lærer du å komme i kontakt med dine egne intuitive evner. Intuisjonen er en fantastisk kunnskapskilde jeg ønsker at flere skal bli bevisst på. I løpet av året kjører jeg onlinekurs med fordypning i flere ulike temaer innenfor intuisjon; drømmetyding, symboler og tegn, kjærlighetsspråk, intuisjonsspråk og din sjelsdrøm, med flere. Men begynn med kurset "Intro til intuisjon" - så tar vi det derifra. 

På én time lærer du hvordan intuisjonen snakker til deg, når du kan bruke den og hvordan du kan stole på den.
Kurs "Intro til intuisjon" - lær å bruke din intuisjon.

KURS:
"Intro til intuisjon" - lær å bruke din intuisjon 

 

På én time lærer du hvordan intuisjonen snakker til deg, når du kan bruke den og hvordan du kan stole på den. 

 

Alle har en intuisjon. Vi bruker nemlig intuisjonen hele tiden, vi er bare ikke vant til å lytte til og stole på den.  Intuisjonen hjelper oss i alt fra store valg i livet til vanlige hverdagssituasjoner. Intuisjon, magefølelse eller indre stemme - kjært barn har mange navn. Kurset "Intro til intuisjon" passer for deg som er klar for en endring og er nysgjerrig på intuisjon.

 

I kurset lærer du hvorfor og hvordan du kan bruke din intuisjon. I tillegg får du praktiske oppgaver du kan jobbe med hver dag.