Onlinekurs

Til vanlig har jeg fokus på én til én samtaler. Der jeg, med mine intuitive evner, hjelper deg til å finne løsninger på dine utfordringer og til å se din vei videre. Akkurat nå så tilbyr jeg i tillegg onlinekurs i intuisjon og Fri fra avhengighet. Her lærer du blant mye annet å komme i kontakt med dine egne intuitive evner og indre styrke. Du er herre over ditt eget liv, og intuisjonen er en fantastisk kunnskapskilde som hjelper deg til å bli trygg på akkurat det.

 

I løpet av året kjører jeg onlinekurs med fordypning i flere ulike temaer innenfor intuisjon; drømmetyding, symboler og tegn, kjærlighetsspråk, intuisjonsspråk og din sjelsdrøm, med flere. Men til å begynne med kan du velge kursene "Intro til intuisjon", Sjelen din snakker til deg, jeg lærer deg å lytte og Fri fra avhengighet.

På én time lærer du hvordan intuisjonen snakker til deg, når du kan bruke den og hvordan du kan stole på den.
Kurs "Intro til intuisjon" - lær å bruke din intuisjon.

KURS:
"Intro til intuisjon" - lær å bruke din intuisjon 

 

På én time lærer du hvordan intuisjonen snakker til deg, når du kan bruke den og hvordan du kan stole på den. 

 

Alle har en intuisjon. Vi bruker nemlig intuisjonen hele tiden, vi er bare ikke vant til å lytte til og stole på den.  Intuisjonen hjelper oss i alt fra store valg i livet til vanlige hverdagssituasjoner. Intuisjon, magefølelse eller indre stemme - kjært barn har mange navn. Kurset "Intro til intuisjon" passer for deg som er klar for en endring og er nysgjerrig på intuisjon.

 

I kurset lærer du hvorfor og hvordan du kan bruke din intuisjon. I tillegg får du praktiske oppgaver du kan jobbe med hver dag.


Kurs: forløp 4 uker

"Sjelen din snakker til deg, jeg lærer deg å lytte"

 

Jeg vil guide deg i fire uker å lære deg hvordan du kan bli bedre kjent med din sjel og komme i kontakt med din intuisjon. Du kommer til å oppdage gjennom disse 4 ukene at du har din egen måte å intuitivt kommunisere på som kommer fra sjelen din, ditt eutentiske jeg. Vi kaller det for ditt intuisjonsspråk.Kurs : Fri fra avhengighet - for hele deg

 

Avhengighet handler om så mange ulike aspekter innenfor relasjoner, kommunikasjon og helhetlig livsstils medisin. Vi dekker hele spekteret. Avhengighet handler også om adferd, disiplin og kjærlighet til livet. Avhengighet er et nevrotisk fenomen og ved å frigjøre deg fra det kan du leve mer i balanse og harmoni. 

Ønsket over alt er å ha det godt inne i oss med fred, frihet og glede i kropp og sinn.

Ved å fri seg fra avhengighet, tar du kontroll, makt og frihet til din egen bevissthet, slik at du har fullstendig styring etter dine ærlige og beste intensjoner og valg.